Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye bulunmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı cimriya kapanmasını sağlamlamaktır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yekta kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması Yangın Merdiveni Kapısı mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

 Buna tahsisat, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Kavuşma Noktası Belirleyin: Kaçış çekimının bir parçkakımı olarak, yangın sonrası kavuşma noktası belirleyin. Bu, yangın sırasında ayrılmış olduğunız familya üyeleri veya iş rüfekaınızla tekrar buluşabileceğiniz güvenli bir noktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page